Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στο Σουφλί ο προπονητής ακαδημιών της ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης

Στο Σουφλί ο προπονητής ακαδημιών της ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης

0

Ο κ. Ορφανίδης θα προπονήσει σε συνεργασία με τους προπονητές της εβρίτικης ομάδας, όλα τα ηλικιακά τμήματα, καθώς και τα τμήματα της γυναικείας ομάδας Soufli 2018 Women’s F.C

Η ακαδημία του Έβρου Σουφλίου, μέλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο Σουφλί, το 2ημερο 01 και 02 Ιουνίου 2023, τον μακροβιότερο προπονητή των ακαδημιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιο Ορφανίδη.

Ο κ. Ορφανίδης θα προπονήσει σε συνεργασία με τους προπονητές της εβρίτικης ομάδας, όλα τα ηλικιακά τμήματα, καθώς και τα τμήματα της γυναικείας ομάδας Soufli 2018 Women’s F.C.

Μετά από επικοινωνία με τον σύνδεσμο πτυχιούχων προπονητών Ν. Έβρου και με τον υπεύθυνο του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, συμφωνήθηκε ότι όλες τις προπονήσεις θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν δια ζώσης όλα τα μέλη του συνδέσμου προπονητών. Συγκεκριμένα και τις 2 μέρες, 01 και 02 Ιουνίου, από τις 16:00 έως τις 19:00 στο Δημοτικό στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής».

Επίσης την Πέμπτη 01-06-2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Σουφλίου, ο κ. Ορφανίδης θα παρουσιάσει στους προπονητές του συνδέσμου, τον ετήσιο προγραμματισμό για τα ηλικιακά τμήματα Κ12, Κ13, Κ14, καθώς και θεματολογία για τις μικρότερες ηλικίες των τμημάτων Κ6, Κ7 και Κ8.

«Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε όλους τους πτυχιούχους προπονητές του Νομού μας στο Σουφλί», αναφέρει η Ακαδημία του Έβρου Σουφλίου.

Πηγή: sportsaddict.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά η 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Αναλυτικά το πρόγραμμα Γνωστοί έγιναν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές πο…