Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πολλαπλά σενάρια ερευνώνται για το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας

Πολλαπλά σενάρια ερευνώνται για το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας

0

Εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση. Ανθρωποκτονία ή θανάσιμος τραυματισμός από επιθετικό κριάρι

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου από το Ποδοχώρι Καβάλας, που βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται ακατάπαυστα, προς κάθε κατεύθυνση, και την Κυριακή 4/6, πήγε εκ νέου ο ιατροδικαστής για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία, μένοντας για μια περίπου ώρα στον τόπο του εγκλήματος. Αυτό που προβληματίζει τον ιατροδικαστή είναι ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια πάλης.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα του επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. “Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται” δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Από την πλευρά του σύζυγος της 68χρονης υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ζητά να βρεθεί άμεσα ο ένοχος.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…