Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ O AO Ξάνθης συστήνει τις ακαδημίες του με πρωτεργάτη τον Νίκο Κεχαγιά

O AO Ξάνθης συστήνει τις ακαδημίες του με πρωτεργάτη τον Νίκο Κεχαγιά

0

Επιδίωξη όλων των ανθρώπων στον Σύλλογο είναι η αυτάρκεια του ΑΟΞ όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες να επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργικής δουλειάς στις υποδομές του

Ο ΑΟΞ βρίσκεται ανακοίνωσε την δημιουργία τμημάτων υποδομής  των οποίων υπεύθυνος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Κεχαγιάς.

Οι ακαδημίες αποτελούν ιστορικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου του ΑΟΞ και η σύγχρονη απαιτητική ποδοσφαιρική πραγματικότητα επιβάλλει την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους με στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας με νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΟ Ξάνθης «επανεκκινεί μια προσπάθεια που θα χτιστεί με υπομονή αλλά και αποφασιστικότητα. Επιδίωξη όλων μας είναι η αυτάρκεια του ΑΟΞ όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες να επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργικής δουλειάς στις υποδομές του με όπλο το επιστημονικό προσωπικό που θα αναλάβει την καθοδήγηση τους. Παράλληλα θέλουμε τα παιδιά του συλλόγου να αισθανθούν ποδοσφαιριστές ενός ιστορικού σωματείου με Ευρωπαϊκό τρόπο λειτουργίας, να προπονούνται με τις καλύτερες συνθήκες και πλήρη εξοπλισμό με έμφαση στο αγωνιστικό ήθος που πάντα διέθετε η ιστορική μας ομάδα».

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα παρακάτω με τις χρονολογίες γέννησης :

  • Κ-15 (Εφηβικό), Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα 1, έτος γέννησης 2009-2010.
  • Κ-14 (Παιδικό) , έτη γέννησης 2010-2011
  • Κ-12 (Προπαιδικό) , έτη γέννησης 2012-2013
  • Κ-10 (Τζούνιορ), έτη γέννησης 2014-2015
  • Κ-8 (Προ-Τζούνιορ) , έτη γέννησης 2016-2017-2018

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή των παιδιών στις ακαδημίες του ΑΟΞ γίνεται με τους κάτωθι τρόπους :

  1. Στο κατάστημα “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” που βρίσκεται κάτω από το γήπεδο του ΑΟΞ , ώρες εγγραφής 18:00 – 21:00 κάθε μέρα , ίδιο σημείο και ώρα που πραγματοποιούνται οι εγγραφές των μελών μας στον Ερασιτέχνη.
  2. Από την σελίδα μας στο Facebook μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος που σας επισυνάπτουμε με φωτογραφία ή με προσωπικό μήνυμα.
  3. Από αύριο Παρασκευή 2/6, στο τηλέφωνο 6982087755, ώρες που μπορείτε να καλείτε από 17:00-21:00 κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα.

Με την έναρξη λειτουργίας της επίσημης σελίδας μας στο διαδίκτυο ( www.aoxanthi.gr ) θα υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω συγκεκριμένης φόρμας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Εντός έδρας με την Κηφισιά αγωνίζεται το Σάββατο για τη Β΄Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Όλο το πρόγραμμα της Β΄Φάσης   Το Κύπελλο Ανδρών συνεχίζεται με τους αγώνες της 1η αγ…