Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μητσοτάκης από Θάσο: Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερή ανάπτυξη και μείωση φόρων

Μητσοτάκης από Θάσο: Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερή ανάπτυξη και μείωση φόρων

0

Ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δημάρχου του νησιού για ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας

Τη Θάσο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι ψηφοφόροι όχι μόνον θα επιβεβαιώσουν την επιλογή της 21ης Μαΐου, αλλά θα δώσουν στη Ν.Δ. και υψηλότερα ποσοστά.<

Απευθυνόμενος σε πολίτες στον Λιμένα της Θάσου, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για «μια εξωτερική πολιτική η οποία μπορεί να τείνει χείρα φιλίας προς την Τουρκία, αλλά ταυτόχρονα δεν υποχωρεί ούτε πόντο από την υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

«Μόνο μια ισχυρή Ελλάδα, με ισχυρή οικονομία και με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να διαπραγματευτεί αξιόπιστα με την Τουρκία τη μία βασική γεωπολιτική μας διαφορά, την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών, δηλαδή της ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδικά για τη Θάσο και την τουριστική ανάπτυξη, ο ίδιος σημείωσε: «ο τουρισμός πηγαίνει από ρεκόρ σε ρεκόρ. Το προϊόν της Θάσου αναβαθμίζεται, καινούριες επενδύσεις γίνονται, ανεβαίνουν οι μισθοί για τους εργαζόμενους όταν οι επενδύσεις οι οποίες γίνονται είναι πιο ποιοτικές και όταν αυξάνει η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Έτσι έρχεται η ποιοτική ανάπτυξη για όλους. Αποδείξαμε ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε πράξη εδώ και τέσσερα χρόνια και σας ζητώ να μας δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά, τολμηρά σε αυτή την πορεία.

Ειδικά για τα ζητήματα πολιτικής προστασίας τόνισε: «θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη το αίτημα του Δημάρχου. Πρέπει να γνωρίζουμε πια ότι η Πολιτική Προστασία δεν είναι μια περιφερειακή πολιτική, είναι μια πολιτική η οποία αποτελεί κορμό των πολιτικών κάθε σοβαρής κυβέρνησης, κάθε σοβαρού ευνομούμενου κράτους».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Σταύρος Αρβανιτάκης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μονάδα επεξεργασίας και μεταποίησης αλλά και το πωλητήριο του Συνεταιρισμού.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…