Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μητσοτάκης από Δράμα: Ας αφήσουμε την Εκκλησία μακριά από τα της πολιτικής

Μητσοτάκης από Δράμα: Ας αφήσουμε την Εκκλησία μακριά από τα της πολιτικής

0

Να εκτοπίσει τα κόμματα εκ των δεξιών της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε ο Κ. Μητσοτάκης στην προχθεσινή του επίσκεψη στη Δράμα

Στις 7 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Δράμα στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Χαρακτηριστική ήταν η προσπάθεια του να εκτοπίσει τα κόμματα εκ των δεξιών της Νέας Δημοκρατίας όπως είναι η Ελληνική Λύση αλλά και το κόμμα «Νίκη» ώστε η Νέα Δημοκρατία να καταφέρει «να έχει ισχυρή κυβέρνηση με άνετη κυβερνητική πλειοψηφία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα των τολμηρών αλλαγών για την επόμενη τετραετία», όπως ανέφερε ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από την ομιλία του στη Δράμα:

«Εδώ, στη Δράμα, τα πήγαμε πολύ καλά αλλά μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Και αυτό θέλω να σας ζητήσω: να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αναζητήσουμε και εδώ στη Δράμα αυτούς τους συμπολίτες μας οι οποίοι μπορεί να έστρεψαν το βλέμμα τους και τελικά την ψήφο τους σε άλλα κόμματα, ενδεχομένως κάποια μικρότερα κόμματα τα οποία τοποθετούνται εκ δεξιών της Νέας Δημοκρατίας, και να τους πούμε μια πολύ απλή κουβέντα: ο πατριωτισμός στα λόγια είναι εύκολος, ο πατριωτισμός της ευθύνης και της πράξης μετριέται, όμως, με αποτελέσματα. Και βέβαια, σε όσους επιδιώκουν να «φυλακίσουν» την ορθόδοξη πίστη στα στεγανά κάποιων μικρών κομμάτων, τους απαντάμε ότι η Ορθοδοξία και η πίστη μας είναι πολύ μεγαλύτερη και ήταν πάντα δύναμη ενότητας και όχι διχασμού του ελληνικού λαού. Και ας αφήσουμε την Εκκλησία μακριά από τα της πολιτικής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Λευτέρης Μ. Καρχιμάκης, Υπ. Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στην πορεία προς τι…