Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξεκινά η εκπόνηση της μελέτης για την ανάπλαση της Σάρδεων

Ξεκινά η εκπόνηση της μελέτης για την ανάπλαση της Σάρδεων

0

Η επιλογή αναδόχου τίθεται προς έγκριση στην Οικονομική επιτροπή της Πέμπτης

Θα συζητηθούν δώδεκα θέματα ημερήσιας διάταξης

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 9:30 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση του από 29-5-2023 πρακτικό τής Επιτροπής διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΟΥ ΣΑΡΔΕΩΝ»
  2. Έγκριση του από 1-6-2023 πρακτικού αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού και των δικτυακών και πληροφοριακών υποδομών του Δήμου Ξάνθης»
  3. Έγκριση του από 1-6-2023 πρακτικού αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση στάσεων αστικής συγκοινωνίας»
  4. Έγκριση του από 1-6-2023 πρακτικού αποσφράγισης και ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Διοικητικές Δαπάνες Αποκεντρωμένων Προμηθειών Κ.Σ. «ΣΤΗΡΙΖΩ» Π.Ε. Ξάνθης (2018-2019)»
  5. Έγκριση της προμήθειας, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων διακήρυξης (άρθρο 72 του Ν.3852/2010, άρθρα 53, 54 του Ν. 4412/2016) και επιλογή του κριτηρίου ανάθεσης (άρθρο 86 του Ν. 4412/2016) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού»
  6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών μελέτης παροχής υπηρεσιών τού Δήμου Ξάνθης, με τίτλο: «Υπηρεσίες διαχείρισης στο κεντρικό και στα έξι περιφερειακά δημοτικά κοιμητήρια τού Δήμου Ξάνθης»
  7. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ και συναφών εξόδων
  8. Εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο, για την έγκριση τής 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2023
  9. Συγκρότηση επιτροπών για τον διαγωνισμό τού έργου με τίτλο: «Επέκταση του δικτύου οδοφωτισμού στην οδό Εθ. Αιμοδότη και στην οδό Ανδρ. Παπανδρέου τού Δήμου Ξάνθης»
  10. Συγκρότηση επιτροπών για τον διαγωνισμό τού έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση οικοπέδου και κατασκευή πεζόδρομου στον οικισμό Κάτω Καρυοφύτου»
  11. Εξουσιοδότηση δικηγόρου τού Δήμου Ξάνθης, για την επίδοση εξώδικης όχλησης για καταβολή μισθωμάτων και κατάθεση αίτησης για έκδοση διαταγής απόδοσης μισθίου
  12. Εξειδίκευση πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση, οικονομικά αδύνατου κατοίκου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…