Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Για το δήμο Αλεξανδρούπολης «άνοιξε πανιά» ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς

Για το δήμο Αλεξανδρούπολης «άνοιξε πανιά» ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς

0

Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Θα ηγηθεί του συνδυασμού «Εν Έργω Μαζί»

Την απόφασή του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό «Εν ´Έργω Μαζί» ανακοίνωσε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Ο κ. Πέτροβιτς, που τα τελευταία 10 χρόνια υπηρέτησε την Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, εκλεγόμενος το 2019 ως πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», ξεκαθάρισε ότι «την υποψηφιότητα του αγκαλιάζει μια ευρεία κοινωνική πλειοψηφία από όλους τους πολιτικούς χώρους και κομματικούς σχηματισμούς, χωρίς αγκυλώσεις και προκαταλήψεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνδυασμός «Εν´ Έργω Μαζί» «παντρεύει» αρμονικά δύο βαρυσήμαντα «ημισφαίρια» της διοίκησης ενός τόπου: της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο μήνυμα του, καθώς στην πρόσκληση του συνδυασμού για συνεργασία, πρώτος ανταποκρίθηκε ο «βετεράνος» αυτοδιοικητικός, Βαγγέλης Μυτιληνός.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του σημείωσε ότι: «Είναι ανεξάρτητη γιατί στηρίζεται από κοινωνικές δυνάμεις που δεν είναι αγκυλωμένες στην παλαιοκομματική νοοτροπία των εξαρτήσεων και της “πελατείας”. Χωρίς μικροκομματισμούς και ιδιοτέλειες. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια, με προοπτική και αισιοδοξία».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Λευτέρης Μ. Καρχιμάκης, Υπ. Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Στην πορεία προς τι…