Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιπλέον 30 Νέες Επιχειρηματικές Ομάδες στη Θερμοκοιτίδα του ΔΠΘ

Επιπλέον 30 Νέες Επιχειρηματικές Ομάδες στη Θερμοκοιτίδα του ΔΠΘ

0

Οι νέες ομάδες που επιλέχθηκαν ξεχώρισαν για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη δυναμική τους που στόχο έχει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ιδεών

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων ΔΠΘ ανακοινώνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αξιολόγησης για την ένταξη  νέων επιχειρηματικών ομάδων στην Thinc. Μετά το πέρας της διαδικασίας του Β΄κύκλου αιτήσεων για εισαγωγή στη θερμοκοιτίδα, η Επιτροπή Αξιολόγησης ολοκλήρωσε την βαθμολογική διαδικασία και ανακοίνωσε την επιλογή 30 νέων ομάδων στη Θερμοκοιτίδα. Το σύνολο πλέον των ομάδων ανέρχεται στις 50.

Οι νέες ομάδες που επιλέχθηκαν ξεχώρισαν για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη δυναμική τους που στόχο έχει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ιδεών. Θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με έμπειρους τεχνοκράτες και να λάβουν υποστήριξη σε θέματα που αφορούν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, καθοδηγώντας τους από το αρχικό στάδιο της ιδέας τους έως τη δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης.

Η ομάδα της Thinc Thrace incubator εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και διοργανώνει το “Welcome Event” για να τις υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της, στην  Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης – Κτίριο 2, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ώρα 18:00.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …