Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε οικισμό της Ξάνθης

Δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε οικισμό της Ξάνθης

0

Επτά άνδρες συνελήφθησαν συνολικά την τελευταία εβδομάδα σε επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ΑΜΘ. Κατασχέθηκαν 26 γρ. κάνναβης και τρία ναρκωτικά χάπια

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 31-5-2023 έως και 6-6-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, επτά άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν έξι ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των αντρών συνολικά 26,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας άντρας στην Αλεξανδρούπολη, δύο άντρες σε οικισμό της Ξάνθης, δύο άντρες στην Καβάλα και δύο άντρες σε περιοχές της Δράμας.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με αναδιπλούμενο μαχαίρι προσπάθησε να μπει γυναίκα στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συνελήφθη κατόπιν ελέγχου Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στη Καβάλα, από αστυ…