Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανταπόκριση των ξανθιωτών στο 12ο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

Ανταπόκριση των ξανθιωτών στο 12ο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

0

Την Πέμπτη 8/6 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση στήριξης του Γηροκομείου «Ο Μέγας Βασίλειος» μέσα από κοινή σύζευξη ραδιοφωνικών σταθμών

Ο Πρόεδρος, Ιω. Παπαχρόνης  στο «Ε»: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό, έπεται η τελική φάση στις αρχές Ιουλίου!»

 

Για 12η χρονιά πραγματοποιήθηκε ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης με διοργανωτή το Γηροκομείο Ξάνθης «ο Μέγας Βασίλειος» την Πέμπτη 8/6. Στην προσπάθεια αυτή για έμπρακτη και συνάμα ουσιαστική στήριξη του Γηροκομείου συμμετείχαν με επιτυχία σε κοινή σύζευξη οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης με την αρωγή δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών. Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι τις 30/6 όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν, αφού θα υπάρχουν κουμπαράδες σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως επίσης και σε επιχειρήσεις.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκρισή του, μιας και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περίπου 23.000 ευρώ»
Ιωάννης Παπαχρόνης
Πρόεδρος Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος»

Προσφορές σε χρήματα, είδος και σε υπηρεσίες

Επιπροσθέτως, ο κ.Ιωάννης Παπαχρόνης ως Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», τόνισε στο «Ε»: «Δεν χωρά αμφιβολία πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκε το ποσό των 23.000 ευρώ περίπου και είμαστε μόλις στην 1η φάση, μιας και ο τελικός προγραμματίζεται για τις αρχές Ιουλίου. Με χαροποιεί να βλέπω τον κόσμο να εκδηλώνει την αγάπη του για το Γηροκομείο και δη για τους τροφίμους του. Με λίγα λόγια ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί μέσα από προσφορές σε είδος, όπως επίσης και μέσα από υπηρεσίες».

Ιω. Παπαχρόνης: «’’Ζωντανός οργανισμός’’ το Γηροκομείο με πληθώρα αναγκών προς κάλυψη!»

«Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε πάντοτε να θυμόμαστε πως λόγος γίνεται για έναν ‘’ζωντανό οργανισμό’’, ο οποίος βέβαια έχει πάντα ανάγκες κάθε φύσεως λόγου χάρη υγείας, ψυχαγωγίας και περιποίησης. Σήμερα είμαστε πλήρεις, μιας και έχουν καλυφθεί 74 στις 74 διαθέσιμες θέσεις και είναι μάλιστα σε αναμονή 37 άτομα», επισημαίνει συμπληρωματικά  όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση στο Γηροκομείο, αποδεικνύοντας την σημασία της λειτουργίας του Ιδρύματος.

 

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…