Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις περιπτώσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών το σαββατοκύριακο στη Θράκη

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών το σαββατοκύριακο στη Θράκη

0

Κατασχέθηκαν τρία ΙΧ – Καταδίωξη διακινητή με κλεμμένο ΙΧ σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης

Συνελήφθησαν το Σάββατο και την Κυριακή, 6 και 7/5,αντίστοιχα σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί του Σαββάτου, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα επτά παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 17-4-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι ως οδηγός ΙΧ μετέφερε παράνομα τέσσερις παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το όχημα εντοπίστηκε ακινητοποιημένο λόγω πρόσκρουσης στις προστατευτικές μπάρες χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στην τρίτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής, στην Επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…