Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τον τραυμάτισε για να κλέψει το αυτοκίνητό του και να διαφύγει

Τον τραυμάτισε για να κλέψει το αυτοκίνητό του και να διαφύγει

0

Θύμα 63χρονος κάτοικος Σταυρούπολης – Δράστης Μαροκινός που διαμένει παράνομα στην χώρα μας από το 2019

Πετάχτηκε από τον θάμνο, τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στο πλευρό – Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης στην Μεσολογγίου και Σάρδεων

 

Ένα κακό…συναπάντημα είχε 63χρονος κάτοικος Σταυρούπολης το πρωί του Σαββάτου 27/5 που βρέθηκε στο χωριό Καλλιθέα όπου έχει μονάδα με ζώα στην περιοχή. Εξερχόμενος από το αυτοκίνητό του δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι από κάποιον που πετάχτηκε αιφνίδια από παρακείμενο θάμνο.

Πετάχτηκε από τον θάμνο, τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στο πλευρό 

Ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί. Του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντας τον στο πλευρό. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο του 63χρονου και εξαφανίστηκε. Προηγουμένως όμως τον ρώτησε προς τα πού πέφτει η Δράμα, προφανώς για να τον αποπροσανατολίσει και να δώσει λάθος στοιχεία στις Αρχές, αφού τελικά δεν κατευθύνθηκε προς τα εκεί. Ο 63χρονος που διατηρούσε τις αισθήσεις του ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία από το κινητό του που δεν το αφαίρεσε  ο δράστης.

Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης στην οδό Μεσολογγίου και Σάρδεων

Οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ξάνθης έστησαν μπλόκο σε διάφορα σημεία και τον συνέλαβαν στο ύψος της οδού Μεσολογγίου με Σάρδεων. Ο δράστης όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση είναι Μαροκινής εθνικότητας και είναι στην χώρα μας παράνομα από το 2019. Μεταφέρθηκε στον ανακριτή και βαρύνεται με ποινικό και διοικητικό αδίκημα λόγω της παράνομης παραμονής στην χώρα μας. Ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης και είναι καλά στην υγεία του. Δεν κινδυνεύει η ζωή του από το τραύμα που φέρει στο πλευρό, γεγονός που αρνείται ότι του το προκάλεσε ο δράστης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου 

mxanthopoulou@empros.gr

Καρέ – καρέ από την σύλληψη

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…