Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τον παγίδευσαν με «δόλωμα» 18χρονη για να τον ληστέψουν

Τον παγίδευσαν με «δόλωμα» 18χρονη για να τον ληστέψουν

0

64χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο δράστες σε οικισμό του δήμου Αβδήρων

 

Τι υποστηρίζουν θύμα,  «δόλωμα» και δράστες – Τον χτύπησαν βίαια στο πρόσωπο και του αφαίρεσαν αυτοκίνητο και 130 ευρώ με την κάρτα του από τον λογαριασμό του

 

Θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε 64χρονος συμπολίτης μας από δύο δράστες το βράδυ της Πέμπτης σε οικισμό του δήμου Αβδήρων. Οι δράστες που είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και χθες στον ανακριτή. Μαζί τους ανακρίνεται και μία 18χρονη κοπέλα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το μοιραίο πρόσωπο της υπόθεσης.

Τι υποστηρίζουν θύμα, δόλωμα και δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατά την προανάκριση παρουσίασαν τρεις διαφορετικές εκδοχές για το πως βρέθηκε εκεί το θύμα και γιατί βιοπράγησαν οι δύο δράστες και τελικά τον λήστεψαν.

Ειδικότερα το θύμα υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέσεις με τη 18χρονη και ότι τον κάλεσε στο πατρικό της σπίτι για να περάσουν μαζί την νύχτα. Ο 63χρονος είπε επίσης ότι πήγε στο σπίτι και ότι τον παραμόνευαν και του επιτέθηκαν ο σύζυγός της που είναι εν διαστάσει μαζί με τον φίλο του, τον χτύπησαν και με την απειλή μαχαιριού τον λήστεψαν.

Η 18χρονη υποστηρίζει ότι ο 63χρονος επιχείρησε να την βιάσει. Ο εν διαστάσει σύζυγος υποστήριξε ότι βιοπράγησε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, χωρίς να εξηγεί γιατί τον λήστεψε.

Τον παγίδευσαν για να τον ληστέψουν

Οι ενδείξεις όμως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι που δεν είναι παντρεμένο αλλά συζεί, έστησε παγίδα στον 64χρονο με δόλωμα την 18χρονη και πως αυτή ζήτησε από τον 64χρονο ερωτική συνεύρεση επ’ αμοιβή γι’ αυτό και τον παρέσυρε στο πατρικό της σπίτι που είναι σε οικισμό ώστε να μην γίνει αντιληπτή η επίθεση και ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία.

Τον χτύπησαν βίαια στο πρόσωπο και του αφαίρεσαν αυτοκίνητο και κάρτα

Σ’ ότι αφορά τα γεγονότα: Οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον 63χρονο και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, το αυτοκίνητό του αφαιρώντας τα κλειδιά, το κινητό του και την τραπεζική του κάρτα. Άμεσα δε ένας από τους δύο δράστες ήρθε στην Ξάνθη για να κάνει συναλλαγή αφαιρώντας από τον λογαριασμό του το ποσό των 130 ευρώ. Ο 63χρονος αδιευκρίνιστο πως, κατέληξε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύτηκε γιατί έχει εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπα από τα χτυπήματα που δέχτηκε ωστόσο δεν κινδυνεύει η υγεία του. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση αποκαλύπτοντας τους δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Το τμήμα ασφάλειας Ξάνθης διενεργεί προανάκριση.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxantohpoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…