Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί στο Λιβάδι Ξάνθης ο 2ος Αγώνας Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail»

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί στο Λιβάδι Ξάνθης ο 2ος Αγώνας Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail»

0

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΑΣ Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners», σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα πραγματοποιήσουν τον Αγώνα Βουνού Ξάνθης «2ο Godzilla Xanthi Trail» 30χλμ. και τους παράλληλους αγώνες 14χλμ. και 7χλμ την Κυριακή 28 Μαΐου στις 09:00 στην περιοχή Λιβάδι.

Ο Godzilla Xanthi Trail περιλαμβάνει τρεις διαδρομές:

  • Αγώνας 30 χλμ. +1.850μ. θετική υψομετρική
  • Αγώνας 14 χλμ. +600μ. θετική υψομετρική
  • Αγώνας 7 χλμ. +200μ.θετική υψομετρική

30 χλμ.: Ο αγώνας θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Τα 29 χλμ. είναι μονοπάτια και το 1 χλμ. δασικός δρόμος-καλντερίμι, με θετική υψομετρική διαφορά στα 1850μ. Είναι μία απαιτητική διαδρομή μεγάλης δυσκολίας, με αρκετά τεχνικά κομμάτια. Απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

12 χλμ.: Ο αγώνας θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Τα 12 χλμ. είναι μονοπάτια και τα υπόλοιπα 2 χλμ. δασικοί δρόμοι, με θετική υψομετρική διαφορά 600μ. Η διαδρομή είναι εύκολης – μέτριας δυσκολίας.

7 χλμ.: Ο αγώνας θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Τα 6 χλμ. είναι δασικοί δρόμοι και το 1 χλμ. μονοπάτια, με θετική υψομετρική διαφορά 200μ. Απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή στο ορεινό τερέν. Είναι μία εύκολη διαδρομή και έχει στόχο να φέρει μικρούς και μεγάλους σε επαφή με τη φύση.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.godzillaxanthitrail.gr/

  • Τριήμερο ποδηλασίας με θέα…. το Λιβάδι της Ξάνθης

    Ξεκινά αύριο το τριήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ 2021 «Σκαλιά» ανεβαί…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…