Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνάντηση αξιωματικών της ΑΜΘ με τον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ, Λάζαρο Μαυρόπουλο

Συνάντηση αξιωματικών της ΑΜΘ με τον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ, Λάζαρο Μαυρόπουλο

0

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θεσμική – εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσης, Αστυνόμο Α΄ Άγγελο Παπαθεμελή , καθώς και τον Αντιπρόσωπο της Ε.Α.Α.Μ.Θ. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών και Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, Αστυν. Υποδιευθυντή, Αναστάσιο Δραγουδάκη.

Όπως επεσήμαναν οι εκπρόσωποι της Ένωσης, «ο Αρχηγός, που έλκει την καταγωγή του από περιοχή της περιφέρειας, κατέχει πλήρη επιχειρησιακή και επιτελική εμπειρία και είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό του Σώματος. Επ’ ευκαιρία, για ακόμη μια φορά εξέφρασε την ισχυρή του βούληση για επίλυση αυτών σε βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο ορίζοντα, ανάλογα των προτεραιοτήτων του Αρχηγείου, ενώ συνάμα δήλωσε ότι επιθυμεί την αρμονική συνεργασία με την Ένωσή μας αλλά και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις γενικότερα, ως δημοκρατική προϋπόθεση για την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής του Σώματος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…