Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη διακινητή σε οικισμό της Ξάνθης

Σύλληψη διακινητή σε οικισμό της Ξάνθης

0

Άλλοι δύο διακινητές συνελήφθησαν στην Εγνατία και την Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής

 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κήπων -Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν έναν άλλο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  αυτοκίνητο και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, σε οικισμό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης  και να μεταφέρει παράνομα στο δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό, η μικροποσότητα της ακατέργαστης κάνναβης και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…