Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σαμπιχά: Fake news η συστράτευσή μου με δημοτική παράταξη

Σαμπιχά: Fake news η συστράτευσή μου με δημοτική παράταξη

0

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Ρομά, Δροσερού δηλώνει ότι απορρίπτει παρασκηνιακούς σχεδιασμούς και τα προεκλογικά παιχνίδια

Με δήλωσή της η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, Πρόεδρος Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Ρομά, Δροσερού Ξάνθης, «Ελπίδα» διαψεύδει κάθε φημολογία για δική της συστράτευση με δημοτική παράταξη και δηλώνει ότι δε θα γίνει συνεργός σε προεκλογικά παιχνίδια.

Αναλυτικά στη δήλωσή της αναφέρει: «Όσες και όσοι διαδίδουν εκ του πονηρού, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ξάνθης, τη στράτευσή μου υπέρ οποιασδήποτε Δημοτικής Παράταξης, διακινούν χωρίς τη συγκατάθεσή μου ψευδείς πληροφορίες που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα. Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ εξυπηρετεί αποκλειστικά τους σκοπούς ίδρυσης και λειτουργίας του που αφορούν τα θεμελιώδη δικαιώματα για ισότιμη ένταξη των μελών του οικισμού μας στην ελληνική κοινωνία και την άρση των ανισοτήτων που εμποδίζουν την πρόσβασή μας στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην παροχή υπηρεσιών υγείας. Δεν θα γίνουμε συνεργοί στους παρασκηνιακούς σχεδιασμούς και τα προεκλογικά παιχνίδια. Αντιθέτως, δηλώνουμε για μια ακόμη φορά την εναντίωσή μας σε πρακτικές συναλλαγής και παραπλανητικών υποσχέσεων με στόχο τον επηρεασμό των ψηφοφόρων. Ο Σύλλογος είναι ανοιχτός σε διάλογο με όλες τις παρατάξεις σε διαφανείς συναντήσεις, για να συζητήσουμε τα καίρια προβλήματα που βαραίνουν τον οικισμό μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…