Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ροδόπη: Συνελήφθη διακινητής αφού πρώτα αστυνομικός τον πυροβόλησε

Ροδόπη: Συνελήφθη διακινητής αφού πρώτα αστυνομικός τον πυροβόλησε

0

Σοβαρά τραυματισμένος ο φερόμενος δράστης – Συνελήφθη ο αστυνομικός

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 04:30 σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, πλησίον του οικισμού Μέστης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης εντόπισαν να κινείται ΙΧ το οποίο αποφάσισαν να ελέγξουν ως ύποπτο για τη μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Ο οδηγός διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν τα άτομα, κατά την εξέλιξη του περιστατικού, ένας εξ αυτών έκανε χρήση του ατομικού του οπλισμού πραγματοποιώντας βολές, με αποτέλεσμα ο οδηγός διακινητής να διακομισθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ συνελήφθησαν οι επτά παράτυποι μετανάστες.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η οικεία Εισαγγελική Αρχή, η οποία εποπτεύει την διενεργούμενη προανάκριση, ενώ για τον τραυματισμό του οδηγού διακινητή συνελήφθη ο εμπλεκόμενος αστυνομικός σε βάρος του οποίου σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…