Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πέρασμα Νίκου Ανδρουλάκη από Ξάνθη και Κένταυρο

Πέρασμα Νίκου Ανδρουλάκη από Ξάνθη και Κένταυρο

0

Συναντήθηκε με τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης – Περιόδευσε στην Π. Πόλη και χαιρέτησε τον κόσμο – Θερμή υποδοχή στον Κένταυρο

 

«Η Δημοκρατική Παράταξη είναι η παράταξη που αγωνίστηκε για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το κράτος δικαίου», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε ομιλία του στον Κένταυρο

 

Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης την Κυριακή 30 Απριλίου το μεσημέρι, χωρίς μάλιστα να υπάρξει σχετικό δελτίο Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Να σημειώσουμε ότι η επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων της ΑΜΘ και η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ωστόσο ο κ. Ανδρουλάκης …ξέκλεψε λίγο χρόνο για να επισκεφτεί την Ξάνθη που όπως έχει δηλώσει την θεωρεί δεύτερη πατρίδα του δεδομένου ότι σπούδασε στη Πολυτεχνική Ξάνθης και έζησε τα φοιτητικά του χρόνια στην πόλη μας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Ξάνθη

Τον κ. Ανδρουλάκη υποδέχτηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ξάνθης κύριοι Οδυσσέας Βουρβουκέλης , Φώτης Καραλίδης, Έρση Παρχαρίδου, Μπαραν Μπουρχάν και Μπερρήν Ντελή Χουεϊν καθώς κ αι στελέχη όπως ο Πάνος Δαβιτίδης και τον συνόδευσαν στην περιοδεία του στην πόλη. Επισκέφτηκε την Π. Πόλη, χαιρετώντας και συνομιλώντας με τους θαμώνες στα καφέ. Στην συνέχεια μετέβη στην Σμίνθη και στον Κένταυρο όπου οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό. Επισκέφτηκε μαγαζιά, συνομίλησε με τους κατοίκους με νεολαία, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος στην πλατεία. Παρών στην συγκέντρωση ήταν και ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Μύκης κ. Μουτζαχήντ Ντουκιαντζή.

Μίλησε στον Κένταυρο: «Δεν υπάρχουν για εμάς διακρίσεις λόγω θρησκεύματος»

«Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ το ορεινό χωριό Κένταυρος στο νομό Ξάνθης μετά από 25 χρόνια, όταν ως φοιτητής, συμμετείχα σε ένα πρόγραμμα της νομαρχίας για την καταγραφή των αγροτικών μηχανημάτων.

Η δημοκρατική παράταξη είναι αυτή, που ήρε τις διακρίσεις. Είναι η παράταξη που αγωνίστηκε για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το κράτος δικαίου για όλους τους Έλληνες, χωρίς καμία διάκριση. Δεν υπάρχουν για εμάς διακρίσεις λόγω θρησκεύματος. Όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι σε όλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…