Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πάνω από δύο τόνους καλωδίων χαλκού έκλεψαν από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Ορεστιάδας

Πάνω από δύο τόνους καλωδίων χαλκού έκλεψαν από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Ορεστιάδας

0

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα-Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε σε βάρος του πέμπτου εμπλεκόμενου

Εμπλέκονται δύο άτομα που διατηρούν εταιρεία χονδρικού εμπορίου μη επικίνδυνων απορριμμάτων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και άλλοι δύο από επιχείρηση συλλογής και εμπορίας μεταλλικών αντικειμένων

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες του Σαββάτου 6/5 στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τέσσερις άντρες, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος πέμπτου άντρα.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν όχημα εταιρείας μεταφορών να μεταφέρει για λογαριασμό των δύο αντρών, οι οποίοι διατηρούν εταιρεία χονδρικού εμπορίου μη επικίνδυνων απορριμμάτων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καλώδια χαλκού συνολικού βάρους 2 τόνων και 270 κιλών, που προέρχονται από εργοστάσιο μη λειτουργικό της περιοχής της Ορεστιάδας και τα οποία διέθεσαν έναντι χρηματικού ποσού οι άλλοι δυο άντρες, οι οποίοι διατηρούν επιχείρηση συλλογής και εμπορίας μεταλλικών αντικειμένων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο πέμπτος άντρα αφαίρεσε τα εν λόγω καλώδια από το εργοστάσιο και τα διέθεσε προς πώληση στους δύο άνδρες.

Σημειώνεται ότι στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν επιπλέον 18 μεταλλικά στόμια υδροληψίας γεωργικής άρδευσης για τα οποία ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν συνολικά 2,27 τόνοι καλωδίων χαλκού και τα 18 μεταλλικά στόμια υδροληψίας γεωργικής άρδευσης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…