Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΝΕΔ Ξάνθης: «Η νεολαία πρέπει να ακουστεί την 21η Μαΐου!»

ΟΝΝΕΔ Ξάνθης: «Η νεολαία πρέπει να ακουστεί την 21η Μαΐου!»

0

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης στέλνουν το δικό τους μήνυμα με σκοπό την προσέλευση στην κάλπη, την γιορτή της δημοκρατίας.

 

Με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης στέλνει το δικό της μήνυμα με σκοπό την προσέλευση των νέων στην κάλπη και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία και δη η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δείξει έμπρακτα στη διάρκεια της τετραετίας πως στηρίζει τη νεολαία με ουσιαστικό τρόπο, δίνει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη, αναγνωρίζει και αξιοποιεί δημιουργικά τη δυναμική των νέων, τους τοποθετεί σε καίριες θέσεις, αφουγκράζεται ανησυχίες και προβληματισμούς τους για το αύριο στην κοινωνική ζωή και στην αγορά εργασίας.

Γιατί τί θέλει πρωτίστως ένας νέος άνθρωπος, μια καλή δουλειά με ένα καλό μισθό που θα του εξασφαλίζει όχι μόνο τα προς το ζειν αλλά θα του βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο.

Ομολογουμένως η εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται  και στην ανάθεση θέσεων ευθύνης σε νέους ανθρώπους, όπως στον Παύλο Μαρινάκη, τέως Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ , ο οποίος διατελεί σήμερα Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Εν συνεχεία, παραδείγματα όπως η υποψηφιότητα της Πορφυλένιας Κανελλοπούλου ως υποψήφια βουλευτή Επικρατείας κι ακολούθως της φίλης, Θρακιώτισσας και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Έβρου Ευαγγελίας Κοσμίδου στον Έβρο αποκαλύπτει την επένδυση της ΝΔ στους νέους και ιδιαίτερα στις γυναίκες, οι οποίες διεκδικούν μία «ζωντανή» παρουσία στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ως ΟΝΝΕΔ Ξάνθης είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Καλούμε όλους τους νέους να ακουστούν την 21η Μαΐου, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια ακόμα καλύτερη 4ετία.

Έχοντας στο πλευρό μας τον Πρόεδρό μας, Ορφέα Γεωργίου συνεχίζουμε τον αγώνα για μία δυναμική παρουσία της γενιάς μας στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι τόσο τοπικά όσο και εθνικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτόν τον αγώνα, να αδράξουμε ευκαιρίες, να παλέψουμε, να υπερασπιστούμε με σθένος τα δικαιώματά μας. Όλα αυτά μπορούν να προχωρήσουν, αρκεί στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας να είναι και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΝΔ προτιμά ΠΑΝΤΑ τις πράξεις παρά τα λόγια!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάπτυξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Χθες Τρί…