Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οδ. Βουρβουκέλης: Για εμένα, το ταξίδι στην κεντρική πολιτική μόλις ξεκίνησε

Οδ. Βουρβουκέλης: Για εμένα, το ταξίδι στην κεντρική πολιτική μόλις ξεκίνησε

0

Δήλωση του υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το εκλογικό αποτέλεσμα, το στίγμα και την προσπάθεια του κόμματος και τη δική του πολιτική τοποθέτηση

Σε ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα προέβη ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Βουρβουκέλης, σημειώνοντας ότι «στις εκλογές της 21ης Μαΐου την «ασφάλεια» της ανασφάλειας που γνωρίζουν και θεωρούν εύκολα ή δύσκολα διαχειρίσιμη».

Όπως ο ίδιος τονίζει: «στόχος μας, στο ΠΑΣΟΚ, ξεκάθαρος από όλες τις πλευρές   είναι η διαμόρφωση και εδραίωση μίας ευρωπαϊκής κανονικότητας, η οποία θα ανταποκρίνεται  ουσιαστικά στις σύγχρονες ανάγκες της χώρας, της κοινωνίας, των πολιτών», ενώ ειδικά για την Ξάνθη επισημαίνει: «τα προβλήματα της Ξάνθης συνεχίζουν να υφίστανται και να απαιτούν γόνιμες και δημιουργικές λύσεις. Ενδεικτικά, αναφέρω την προστασία και την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών, αλιέων και κτηνοτρόφων, την προστασία της αγροτικής γης και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, τη στήριξη των προϊόντων μας, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, τα μικρά και μεγάλα έργα υποδομής».

Ο ίδιος σχολιάζει ακόμη ότι: «η προβολή της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι  φορέας της σταθερότητας και της κανονικότητας απλά μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια κατάσταση εκτός πραγματικότητας. Εντέχνως  αποσιωπούν  ότι η δική τους σταθερότητα και κανονικότητα είναι εδώ με ανακυκλωμένες όλες τις παθογένειες  του παρελθόντος. Από τη μία τις καταγγέλλουν υποκριτικά στο δημόσιο λόγο τους και από την άλλη τις αναπαράγουν ατόφιες με τις πολιτικές πρακτικές τους» και αντιδιαστέλλει αυτή τη στάση με το ΠΑΣΟΚ για το οποίο υπογραμμίζει ότι «έχει αφήσει το ισχυρό αποτύπωμά του σε όλα τα επίπεδα».

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης αναδεικνύει τη  ενότητα του χώρου, αναφέροντας: «είμαστε εμείς εδώ ενωμένοι όλοι ως πραγματικό πολιτικό ανάχωμα  ως μια και μόνη  ρεαλιστική προοδευτική επιλογή και αξιόπιστη λύση» και ευχαριστεί όσες και όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους. Χαρακτηριστικά σημειώνει: «Για εμένα, το ταξίδι στην κεντρική πολιτική μόλις ξεκίνησε και η ανταπόκριση είναι  ελπιδοφόρα. Δυστυχώς ,πανελλαδικά αλλά κυρίως από την εμπειρία μου τοπικά  μέσα σε ένα τοξικό πλαίσιο το οποίο προσπαθεί ακόμη να επιβιώσει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτικού σκηνικού είτε σε κεντρικό είτε σε αυτοδιοικητικό είτε ακόμη και σε επίπεδο φορέων , δε καταφέραμε πλήρως  να εκφράσουμε μαζί την πολυπόθητη ανανέωση που ο πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και  το ΠΑΣΟΚ έχουν ως οδηγό σε  αυτή τη νέα εποχή του κόμματος αλλά και του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας .Αυτό όμως που καταφέραμε μαζί όσοι με τιμήσατε με την ψήφο σας είναι η πεποίθηση και η ελπίδα ότι έρχονται οι μέρες της κάθαρσης , περιορισμού και της συνταξιοδότησης  όλων αυτών  που μόνο την πορεία προς το μέλλον δεν εκφράζουν αλλά την οπισθοδρόμηση και την μικροπολιτική στα χαμηλότερα επίπεδα που μπορεί ένας ανθρώπινος νους να αντιληφθεί. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχα την υποστήριξη της ομάδας των συνεργατών, των φίλων και της οικογένειας μου. Η μάχη για την  Ξάνθη  συνεχίζεται, η μάχη για όλους εσάς όλους τους πολίτες του Νόμου Ξάνθης είναι δεδομένη».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …