Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ πεζοπορεί στην Καλλιθέα του Έβρου

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ πεζοπορεί στην Καλλιθέα του Έβρου

0

Tην Κυριακή 7 Μαΐου

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές εξορμήσεις του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στην περιοχή της Καλλιθέας του Νομού Έβρου στα 40χλμ Βόρεια της Αλεξανδρούπολης στη διασταύρωση με την περιοχή Τρείς Βρύσες.

Πληροφορίες διαδρομής : Η διαδρομή είναι μήκους 8 χιλιομέτρων με 200 μέτρα υψομετρική διαφορά βαθμού δυσκολίας 1-2 κατάλληλη και για παιδιά άνω των 12 ετών με την απαραίτητη συνοδεία του γονέα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Θα ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας λίγο πριν το δασικό χωριό όπου και θα αφήσουμε τα Ι.Χ. μας και το λεωφορείο ακολουθώντας το δασικό δρόμο μήκους 4 χιλιομέτρων μέχρι να φτάσουμε στην άσφαλτο και στη συνέχεια ακολουθώντας μια κυκλική πορεία θα περάσουμε από το δασικό χωριό (όπου θα κάνουμε και το μεγάλο μας διάλειμμα) και το μονοπάτι που οδηγεί στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας μας.!

Ραντεβού στις 09:30 στην κεντρική πλατεία του χωριού του Άβαντα. Ραντεβού στις 08:30 στην πλατεία Σπαθί στην Κομοτηνή από όπου θα αναχωρήσει και το λεωφορείο εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός θέσεων. Ραντεβού στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη στις 9:00 για όσους δεν γνωρίζουν το σημείο τελικής συνάντησης αλλά και για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο.

Οδηγός της διαδρομής θα είναι ο κ. Μιχάλης Ζεχερλής με τον οποίο πραγματοποιήσαμε την απαραίτητη αναγνώριση της περιοχής και του δρομολογίου.

Μαζί μας όπως πάντα και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης του παραρτήματος του Νομού Έβρου. Μετά το τέλος της πεζοπορίας μας θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.!

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, ελαφρύ αντιανεμικό, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…