Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Novibet Κυπέλλου Ελλάδος: Διαιτητής του τελικού ο Φέλιξ Μπριχ

Novibet Κυπέλλου Ελλάδος: Διαιτητής του τελικού ο Φέλιξ Μπριχ

0

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

Ο πολύπειρος Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη (24/05-20:30) στο Πανθεσσαλικό.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γκούντερ Περλ με βοηθό του τον Βασίλη Νικολακάκη.

Ο εν λόγω ρέφερι είχε σφυρίξει το πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Φάληρο, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0. Ο ίδιος είχε οριστεί στον τελικό Κυπέλλου του 2020 μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ αλλά τελικά έγινε αντικατάστασή του με τον Κάιπερς.

Στο παρελθόν, Φέλιξ Μπριχ, έχει διευθύνει αγώνα του Παναθηναϊκού (Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς 1-1 το 2008 και Παναθηναϊκός-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 το 2009) του Ολυμπιακού (Ολυμπιακός-Παρί 1-4 το 2013), του ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 1-4 το 2018) και της Ελλάδας (Βέλγιο-Ελλάδα 1-1 το 2017). Eπίσης ήταν και στο Ολυμπιακός-Πόρτο 0-2 το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«O Γερμανός διαιτητής, Felix Brych, θα είναι διαιτητής του εφετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023 AEK-ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Τετάρτη 24/05/2023, 20:30).

Στη διαιτητική ομάδα του τελικού θα συμμετάσχουν επίσης:

1ος Βοηθός: Mark Borsch

2ος Βοηθός: Stefan Lupp

4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

VAR: Gunter Perl

AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης

Παρατηρητής: Βασίλειος Τεροβίτσας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …