Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα καταδίωξη διακινητή σε επαρχιακή οδό της Δράμας

Νέα καταδίωξη διακινητή σε επαρχιακή οδό της Δράμας

0

Αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Διακινητής εντοπίστηκε με υπεξαιρεθέν όχημα στις Φέρες Έβρου

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη το πρωί σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε Επαρχιακή Οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν άνδρα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.  Επιπλέον όπως προέκυψε το ανωτέρω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή των Φερών Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο άνδρα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 24-4-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ επιπλέον έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…