Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέα διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Ξάνθη

Νέα διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Ξάνθη

0

Από 15 έως 26 Μαΐου τμηματικά σε όλους τους δήμους

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), ο Δήμος Ξάνθης ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ξάνθης με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ–ΖΩ», ανακοίνωσε νέα διανομή των παρακάτω τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής-ΒΥΣ, σε 3.152 ενεργούς δικαιούχους του προγράμματος (αφορά 6.253 μέλη) των Δήμων Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου, Μύκης.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζυμαρικά, γραβιέρα, φέτα, βόειο κρέας, κοτόπουλο, φακές, κριθαράκι μέτριο, φασόλια, ρύζι, μήλα, συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας, σαμπουάν, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, χαρτί υγείας.

Για την αποφυγή συνωστισμού και τήρησης των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης ιώσεων, ο Δήμος Ξάνθης θα προχωρήσει στη διανομή τους από τη Δευτέρα 15 Μαΐου έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω:

– Δευτέρα 15.05.2023 , διανομή στο Δήμο Αβδήρων (σημείο διανομής ΣΕΛΕΡΟΥ – παζάρι).

– Τρίτη 16.05.2023, διανομή στου Δήμο Αβδήρων (σημείο διανομής ΓΕΝΙΣΕΑΣ – Γήπεδο ποδοσφαίρου).

– Τετάρτη 17.05.2023 & Πέμπτη 18.05.2023 διανομή στο Δήμο Μύκης.

– Πέμπτη 18.05.2023 & Παρασκευή 19.05.2023 διανομή στο Δήμο Τοπείρου.

– Δευτέρα 22.05.23, Τρίτη 23.05.2023, Τετάρτη 24.05.2023, Πέμπτη 25.05.2023 και Παρασκευή 26.05.2023, διανομή στο Δήμο Ξάνθης.

Με drive through η διανομή

Οι ωφελούμενοι σε όλους του Δήμους θα προσεγγίζουν σημείο διανομής που θα τους υποδειχθεί μέσω sms, αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου:

-Να μην αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.

-Να διέρχονται από «στάσεις» όπου θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους με την επίδειξη του ΑΜΚΑ & ταυτότητα του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει, (σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του ιδίου με κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνησίου υπογραφής και ταυτότητα του ετέρου προσώπου) και θα συλλέγεται η υπογραφή τους υποδεικνύοντας ταυτόχρονα στους υπαλλήλους της εταιρείας διανομής πού να τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκάζ, εντός του οχήματος). Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον χώρο του σημείου διανομής.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…