Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Λουλούδια στις μανούλες της Ξάνθης από τον Δήμο Ξάνθης και το Τμήμα Πρασίνου

Λουλούδια στις μανούλες της Ξάνθης από τον Δήμο Ξάνθης και το Τμήμα Πρασίνου

0

Σήμερα, Κυριακή 14/05 για τη Γιορτή της Μητέρας

Το απόγευμα άλλη μία γιορτή θα στηθεί στην πλατεία της Σταυρούπολης

 

Με την ευκαιρία της γιορτής της Μητέρας, ο Δήμος Ξάνθης με το Τμήμα Πρασίνου θα μοιράσουν λουλούδια στις μανούλες της Ξάνθης, την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική Πλατεία, ως ελάχιστο δείγμα αγάπης, ευγνωμοσύνης και σεβασμού, προς τον ύψιστο ρόλο της μητρότητας.

Μια άλλη γιορτή ετοιμάζεται την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία της Σταυρούπολης από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Ορφέας», με τη συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Σταυρούπολης και την πολυμελή χορωδία του Δήμου Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης στο μήνυμά του τονίζει:

«Η έννοια της μητρότητας είναι συνώνυμη με την προσφορά, την αυτοθυσία, την αγάπη χωρίς όρια. Τιμούμε τη μητέρα, που κάτω από αντίξοες συνθήκες υπηρετεί τον ύψιστο ρόλο της. Η ετήσια Γιορτή προς τιμήν της αποτελεί την υπενθύμιση του μεγαλείου της ύπαρξής της, την οποία θα πρέπει όλοι μας να αναγνωρίζουμε αδιάλειπτα, όλον τον χρόνο. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας! Είμαστε πάντα στο πλευρό της Ξανθιώτισσας μάνας, δίνοντας έμφαση στους τομείς της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού, με το σχεδιασμό νέων σχολικών υποδομών σε όλες τις βαθμίδες, τη βελτίωση των ήδη υπαρχουσών, τη δημιουργία χώρων άθλησης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε κάθε γειτονιά μέσα στην πόλη και τους οικισμούς, υποστηρίζοντας τις εργαζόμενες μητέρες αλλά και εκείνες που στερούνται εργασίας, τις πολύτεκνες και εκείνες που έχουν ανάγκη από ενδυνάμωση, φροντίδα και καθοδήγηση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της οφείλει να θωρακίζει, τον ρόλο της μητέρας, μεριμνώντας με δράσεις και πολιτικές για την ίδια και για τα παιδιά της. Χρόνια Πολλά στις μητέρες της Ξάνθης μας και στις μητέρες όλου του κόσμου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…