Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στον ΑΟΞ με χαμόγελα και αισιοδοξία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στον ΑΟΞ με χαμόγελα και αισιοδοξία

0

Ο Βασίλης Τοροσίδης το πρώτο μέλος

Από νωρίς ξεκίνησαν χθες οι εγγραφές μελών στον ΑΟΞ στο κατάστημα «Σπάρτακοι 82». Οι φίλαθλοι που θέλησαν να στελεχώσουν τον ΑΟΞ γέμισαν τον χώρο με χαμόγελα ενώ οι συζητήσεις, τα όνειρα, οι προτάσεις , οι στόχοι και οι φιλοδοξίες έδιναν και έπαιρναν φέρνοντας στο προσκήνιο τη δίψα του κόσμου της Ξάνθης να δει την ομάδα του υγιή κσι πρωταγωνίστρια.

Ο ΑΟΞ με δημοσίευση του τονίζει ότι «Η πραγματικότητα είναι πως αυτό ακριβώς θέλουμε. Να αντιληφθεί η πόλη πως πλέον ο λόγος όλων μας έχει αξία , η όποια πρόταση των φιλάθλων με την  συμμετοχή στα κοινά του ΑΟΞ,  μπορεί να είναι ευοδωτική για τον σύλλογο.  Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή, 18.00-21.00 οι εγγραφές για τον αγαπημένο μας σύλλογο στο κατάστημα “Σπάρτακοι 82” στο γήπεδο του ΑΟΞ. Μόνο με την ταυτότητα σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η λειτουργία των υπολοίπων social και φυσικά η διαδικτυακή μας σελίδα , εύχρηστη και με το link εγγραφής στον ΑΟΞ για όσους είναι από μακριά».

Παράλληλα, ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε το πρώτο μέλος του ΑΟΞ συνεισφέροντας συμβολικά αλλά και πρακτικά στην αναγέννηση του αθλητικού ομίλου της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…