Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Και επίσημα πρωταθλητής ο Κεραυνός Λευκόπετρας της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης

Και επίσημα πρωταθλητής ο Κεραυνός Λευκόπετρας της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης

0

Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου η απονομή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης στον πρωταθλητή, Κεραυνό Λευκόπετρας.

Η ομάδα της Λευκόπετρας που επιστρέφει στην Α’ κατηγορία μετά από 8 ολόκληρα χρόνια γιόρτασε την απονομή του τίτλου με την ψυχή της, με τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν την απονομή του τίτλου έχοντας δίπλα τους τις οικογένειες τους.

Πριν την έναρξη του τελετουργικού ο Πρόεδρος της ομάδας, Χριστόφορος Πολυτίδης ευχαρίστησε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για την υπέροχη σεζόν που είχαν και την δεύτερη διαδοχική άνοδο, ενώ έγιναν ξεχωριστές βραβεύσεις από το ΔΣ του Κεραυνού στον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και της κατηγορίας, Βασίλη Λαζαρίδη αλλά και τον γκολκίπερ της ομάδας Φάνη Τσακουρίδη.

Από τη πλευρά του ο δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης συγχάρηκε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κ. Χαραλαμπίδη Μάνο, τον Πρόεδρο κ. Πολυτίδη Χριστόφορο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Κεραυνού Λευκόπετρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης και την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία και ευχήθηκε ανάλογη καλή πορεία στο μέλλον με πολλές διακρίσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…