Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης παραμένει στη Γ’ Εθνική

Η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης παραμένει στη Γ’ Εθνική

0

Επικράτησε του ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΕ 68-67

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στον πόντο η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης κατάφερε αυτό που στην αρχή των playout φάνταζε ακατόρθωτο και άθλος!

Η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ νίκησε την πολύ ποιοτική ομάδα του ΑΝΑΤΟΛΙΑ με τελικό σκορ 68 – 67 έκανε το 3-1 και παραμένει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ το Ανατόλια υποβιβάζεται.

Η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την πρωτοπορία στο σκορ και δεν την έχασε καμία στιγμή μέχρι το τέλος του αγώνα, έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα διψήφιες διαφορές και δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν οι παίκτες μας τη νίκη. Οι πολλές χαμένες βολές κρατούσαν τους αντιπάλους της στο παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά έγινε αρκετά αγχωτικό και τελικά κρίθηκε στον πόντο.

Όπως σημειώνει η ίδια η ομάδα στην ιστοσελίδα της: «Θέλουμε να συγχαρούμε έναν προς έναν τους αθλητές μας για την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλον αυτό τον καιρό πιστεύοντας στην αξία τους παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δείχνοντάς μας πως η Ξάνθη παράγει αθλητές και η ομάδα μας μπορεί να στηρίζεται σ΄ αυτούς για πολλά χρόνια. Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας που πίστεψε στις δυνατότητες των παικτών μας και με σκληρή δουλειά κατάφεραν όλοι μαζί εκείνο που φάνταζε ακατόρθωτο! Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΝΑΤΟΛΙΑ που δυστυχώς υποβιβάζεται και ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ευχαριστούμε εκείνα τα ΜΜΕ της πόλης μας που αυτή την εβδομάδα πρόβαλαν την προσπάθειά μας και το κάλεσμά για να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδό μας, συμβάλλοντας στην επιτυχία της ομάδας μας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο της Ξάνθης που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, έδωσε συγκλονιστικό παρών, κατέκλυσε το παλατάκι μας, έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν οι αθλητές μας, πάντα σε κόσμια πλαίσια, και στο τέλος όλοι μαζί πανηγυρίσαμε τη μεγάλη νίκη και την παραμονή».

H Νατάσα Μακρή, Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης γράφει «Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ολόθερμα συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα ομάδα, ΑΣΠΙΔΑ, η οποία μετά τον αγώνα, στις 30/4/2023, ημέρα Κυριακή, κατέκτησε την 3η κατά σειρά νίκη της, έναντι στην ομάδα του Κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ κι ως επακόλουθο αυτού, διατηρεί την παραμονή της στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ! Συγχαρητήρια, στους όλο ψυχή παίχτες της, στον εξαιρετικό προπονητή της, κ. Νίκο Δώδο και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που έβαλε κι αυτό το λιθαράκι του για τη συγκεκριμένη, μεγάλη νίκη! Όλη η πόλη της Ξάνθης χθες βάφτηκε με τα χρώματα της φανέλας της ΑΣΠΙΔΑΣ και οι οπαδοί όλων των ομάδων βροντοφώναζαν Α-ΣΠΙ-ΔΑ! Είμαστε υπερήφανοι για την ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ!».

Ασπίδα Ξάνθης-Ανατόλια 68-67(3-1)

Διαιτητές: Ξενικάκης-Χρυσάφης

Δεκάλεπτα: 24-12, 41-30, 56-49, 68-67

Ασπίδα Ξάνθης (Δώδος): Σαββουλιδης 9(2), Αγγελόπουλος 20, Παπαϊωάννου, Στουρνάρας 14(2), Παπανικολάου, Διαμαντής, Παυλάκης 7, Μπουραζάνης, Παναγιωτόπουλος, Κάλφας 7(1), Ρούμογλου 6, Πιεβάλιτσα 5.

Ανατόλια (Μυστιλιάδης): Καραγιαννάκης 2, Μηντζαρίδης 22(3), Ριζόπουλος 2, Αζίζης 10(1), Καμπούρης, Βελισσαρίου 15(1), Τερζίδης, Ανδρικάκης, Καρανώτας14, Ιατρίδης 1.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλαθοσφαίριση αλλιώς για τους μαθητές του 7ου Γυμνασίου

Γνώρισαν το παραολυμπιακό άθλημα της Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Τα τμήματα Α4, Β4, Γ1 και…