Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ”Give peace a try”: Μεγάλη βράβευση για την καλλιτεχνική ομάδα του 1ου ΓΕΛ

”Give peace a try”: Μεγάλη βράβευση για την καλλιτεχνική ομάδα του 1ου ΓΕΛ

0

Διακρίθηκε στο διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί 2023» του Υπ. Παιδείας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό σχολικό Ραδιόφωνο κατακτώντας τη 2η θέση στο Φεστιβάλ Ζακύνθου

Η 29η Απριλίου 2023 ήταν η ημέρα που βραβεύτηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στο διαγωνισμό «Κάντο ν’ ακουστεί 2023» του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό σχολικό Ραδιόφωνο κατακτώντας τη 2η θέση στο Φεστιβάλ Ζακύνθου με το εξαιρετικό τραγούδι «Give peace a try» που έκλεψε τις εντυπώσεις όλων και πρόσφερε στους μαθητές/τριες μας την ικανοποίηση για την προσπάθεια τους. 

Σχετικά με την προετοιμασία και τη διοργάνωση η φιλόλογος Βασιλική Δράκου ενημερώνει: «οι εξαιρετικά ταλαντούχες και με μουσική παιδεία μαθήτριες μας Δάφνη Δρόσου και Χρυσούλα Σουλιώτη συνέθεσαν τη μουσική και τη μελωδία και οι συμμαθητές/τριες τους Πασχαλίδου Βασιλεία, Χατζάκη Αικ., Αθανασιάδου Κων/να, Αθνή Απρίλη και οι Περλεπές Δημήτρης και Μαυρίδης Χρήστος συνέθεσαν τους στίχους, φιλοτέχνησαν την αφίσα, επιμελήθηκαν το βίντεο γνωριμίας και το βίντεο κλιπ. Η πολύ όμορφη φωνή της Χρυσούλας Σουλιώτη μάγεψε  κάθε ακροατή και πρόσφερε αισθήματα αγάπης και ευφορίας εκπροσωπώντας τη νέα γενιά που διεκδικεί την ειρήνη και μάχεται για ένα καλύτερο μέλλον. Η μουσική επιμέλεια  και ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε με τη συμβολή του Μουσικού Εργαστηρίου Ξάνθης και του κου Άγγελου Μουρβάτη».

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου συνεχάρη τους μαθητές που «μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά και ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια μας και μας ενθάρρυναν σε αυτή». Όπως πρόσθεσαν «συγχαίρουμε και τους γονείς για τα ταλαντούχα παιδιά τους και τη θετική τους ανταπόκριση στο όλο εγχείρημα και τις αρχές του τόπου που επιβραβεύουν τέτοιες προσπάθειες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος

Ολοκληρώθηκε η…απόβαση των τουρκικών γρι – γρι που σάρωναν όλο τον χειμώνα τα αφρόψαρα Ο μ…