Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Φρίκη στο δήμο Νέστου: 52χρονος κατηγορείται ότι βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του

Φρίκη στο δήμο Νέστου: 52χρονος κατηγορείται ότι βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του

0

Εκμεταλλευόμενος τη νοητική υστέρηση της κοπέλας, φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της και να απέκτησε μαζί της δύο παιδιά

 

Στη σύλληψη ενός άνδρα 52 ετών, ο οποίος φέρεται να βίαζε επί 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του που πάσχει από νοητική υστέρηση, προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται στο ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο 52χρονος κατ΄ ευφημισμόν πατέρας σε χωριό του δήμου Νέστου, στην Καβάλα, φέρεται να βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του. Κατά τις ίδιες πηγές, μάλιστα, η κοπέλα έμεινε δύο φορές έγκυος από τον πατέρα της και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, ηλικίας δύο και επτά ετών αντίστοιχα

Οι αστυνομικοί, ύστερα από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη σε χωριό της Θράκης και τον συνέλαβαν.

Ο 52χρονος Ρομά συνελήφθη και τελικά ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι βίαζε την 26χρονη -σήμερα- κόρη του εκμεταλλευόμενος το πρόβλημα νοητικής υστέρησης που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας ασελγούσε σε βάρος άλλων δύο θυγατέρων του, ηλικίας 20 και 23 ετών, οι οποίες εξετάστηκαν από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν όντως κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο. O συλληφθείς δεν δέχθηκε να έχει δικηγόρο και το δικαστήριο τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…