Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίσκεψη του Διοικητή της 1ης Στρατιάς σε Τσέπελη και Μέτιο

Επίσκεψη του Διοικητή της 1ης Στρατιάς σε Τσέπελη και Μέτιο

0

Στη συνάντηση Τσέπελη-Τσιόπλου παραβρέθηκε και ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος

Ο κ. Μέτιος ευχήθηκε στον Στρατηγό δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ιωάννη Τσιόπλιος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Όσον αφορά στη συνάντηση με τον κ. Τσέπελη, στην οποία παραβρέθηκε ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, τονίστηκε η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Στρατού και του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Στρατηγό δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, εκφράζοντας παράλληλα, τη βεβαιότητα ότι θα ανταπεξέλθει πλήρως στα καθήκοντά του.

Αντιστοίχως τον κ. Τσιόπλο υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Μέτιος ευχήθηκε στον κ. Τσιόπλο δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και επεσήμανε την άριστη συνεργασία που έχει διαχρονικά η Περιφέρεια ΑΜΘ με το Δ’ Σώμα Στρατού, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και κατά την περίοδο που ο Στρατηγός ήταν Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού.

Ο κ. Μέτιος τόνισε ότι η καλή συνεργασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με τον Ελληνικό Στρατό είναι ιδιαίτερα σημαντική και επωφελής για τους πολίτες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς συνόδευαν ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ» και Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, Ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης και ο Διοικητής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «ΠΙΝΔΟΣ», Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αλεξανδρής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…