Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίσκεψη και ξενάγηση της Μαίρης Τσιακίρογλου στη ΣΕΚΕ

Επίσκεψη και ξενάγηση της Μαίρης Τσιακίρογλου στη ΣΕΚΕ

0

Ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα και τις επενδύσεις της επιχείρησης. Τόνισε την πρόθεση της ΝΔ να προωθεί αντίστοιχες υγιείς επιχειρηματικές προσπάθειες

Τη Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας επισκέφθηκε τη Δευτέρα η Μαίρη Τσιακίρογλου, τη ΣΕΚΕ Α.Ε. Για την συνεταιριστική επιχείρηση η ίδια τόνισε ότι «αποτελεί το αριστοτεχνικό παράδειγμα στην πράξη, της σύγχρονης Συνεταιριστικής Εφαρμογής, διδάσκοντας με τα πεπραγμένα της ότι οι Γεωργικοί Συνεταιρισμοί μπορούν να διαχειριστούν εμπορικώς και μάλιστα με μεγάλη ικανότητα,  τα προϊόντα τους»

Η υποψήφια βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τη λειτουργία της Επιχείρησης, την επιτυχή διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού, την επέκτασή της στα βαλκάνια και για τη σχετικά πρόσφατη δραστηριοποίησή της με τα GRECIALS, που, όπως είπε, μιλούν από μόνα τους, για τις αξίες και τις ευαισθησίες, της Συνεταιριστικής ιδέας.

The Grecials, είναι όλα εκείνα τα προϊόντα που η ΣΕΚΕ Α.Ε. με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, αλλά και τις ευαισθησίες της στο περιβάλλον, στην αγνότητα, στην παράδοση, ξεχωρίζει για την διατροφική τους αξία και τη φυσική τους παρασκευή και με απόλυτη συνέπεια εναποθέτει στο τραπέζι μας.

Η Μαίρη Τσιακίρογλου απολαμβάνοντας τη άψογη φιλοξενία στη ΣΕΚΕ Α.Ε. συνομίλησε με εργαζόμενους, στελέχη και προσωπικό, αποκομίζοντας τη ζεστασιά της φιλικής- συνεργατικής ατμόσφαιρας που αναπτύσσεται και επικρατεί στην εταιρία, ενώ μετέφερε τη λειτουργία  της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζει, να προωθεί και να αναπτύσσει τις υγιείς επιχειρηματικές προσπάθειες, που αναβαθμίζουν το θετικό πρόσημο της οικονομίας στην Ελλάδα, όπως η ΣΕΚΕ Α.Ε.

Απευθυνόμενη  προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Κοντό σημείωσε: «Τώρα καταλαβαίνω ουσιαστικά το μυστικό της ξεχωριστής επιτυχίας της ΣΕΚΕ Α.Ε.,  με τη ζεστή δημιουργική λειτουργία των εργαζομένων που λειτουργούν σαν μια οικογένεια, την υψηλή γνώση του αντικειμένου και προπάντων το όραμα και τις ιδέες των επικεφαλής που εμπνέουν και δίνουν πνοή στο μέλλον της».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…