Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εντυπωσιακή παρουσία και τρίτη θέση στην χώρα στις Γυναίκες για το τμήμα πάλης του Δημοκρίτειου

Εντυπωσιακή παρουσία και τρίτη θέση στην χώρα στις Γυναίκες για το τμήμα πάλης του Δημοκρίτειου

0

Η ομάδα της Κομοτηνής πανηγύρισε την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων ενώ είχε και δύο ακόμα πολύ καλές παρουσίες με δύο τέταρτες θέσεις ενώ είχε και μια 5η θέση στους Άνδρες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών στα Τρίκαλα. Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ελληνορωμαϊκής από τον ΠΑΟΚ, πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Ελευθέρα αναδείχθηκε η Τραπεζούντα, ενώ στην πάλη γυναικών τον τίτλο κατέκτησε ο Άτλας Καλλιθέας με το Δημοκρίτειο Κομοτηνής να έχει εντυπωσιακή παρουσία κατακτώντας την τρίτη θέση στις Γυναίκες

Η ομάδα της Κομοτηνής πανηγύρισε την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων ενώ είχε και δύο ακόμα πολύ καλές παρουσίες με δύο τέταρτες θέσεις ενώ είχε και μια 5η θέση στους Άνδρες. Πιο αναλυτικά η Αθηνά Γιαγτζόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50κιλά, η Νικολέτα Μπάρμπα πρώτευσε στα 68κιλά. Πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασαν οι  Κατερίνα Αλεξιάδη(4η στα 57 κιλά) και Μαρία Νταμοτσίδου(4η στα 76 κιλά), ενώ ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης έφτασε ως τα ημιτελικά αλλά λόγω τραυματισμού αποσύρθηκε και κατέκτησε την 5η θεση στα 97 κιλά.

Τον τίτλο στην Ελευθέρα κατέκτησε η ΑΚΠ Τραπεζούντας με 129 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν ο Πολυνίκης Ταύρου με 57 και ο Άτλας Καλλιθέας με 44.

Στην πάλη γυναικών ο Άτλας Καλλιθέας πήρε τον τίτλο με 33 βαθμούς, ενώ στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν επίσης οι Ευπυρίδαι με 17 βαθμούς και το Δημοκρίτειο με 10.

Πάλη γυναικών

50 κιλά

  1. Αθηνά Γιαγτζόγλου (Δημοκρίτειο)
  2. Μαρίνα Καραπαναγιωτίδου (Δήμος Κερκίνης)
  3. Ελένη-Μαρία Χατζαρίδου (ΓΟ Ευόσμου)

68 κιλά

  1. Νικολέτα Μπάρμπα (Δημοκρίτειο)
  2. Δροσούλα Τζιανακοπούλου (Ευπυρίδαι)
  3. Χριστίνα Δερικάν (Ευπυρίδαι)

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…