Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο περιστατικά απάτης με θύματα γυναίκες στην Ροδόπη

Δύο περιστατικά απάτης με θύματα γυναίκες στην Ροδόπη

0

Συνελήφθη ένας άντρας του οποίου οι συνεργοί αναζητούνται

Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο περιστατικά απάτης σε βάρος, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Ροδόπης.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 10/05, σε οικισμό της Ροδόπης από τους παραπάνω αστυνομικούς, άντρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερις ακόμη άγνωστους συνεργούς του εν λόγω άντρα που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστοι συνεργοί του συλληφθέντα επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την παθούσα και προφασιζόμενοι ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, της ζήτησαν να καταβάλει χρηματικό ποσό, κοσμήματα και λίρες για την πραγματοποίηση της επέμβασης.

Τελικά, οι άντρες κατάφεραν να εξαπατήσουν την γυναίκα, πείθοντάς την να συγκεντρώσει σε ένα φάκελο λίρες και χρήματα και στη συνέχεια να τα εναποθέσει σε προκαθορισμένο σημείο της πόλης (κάδο απορριμμάτων), όπου μετέβη ο συλληφθέντας και τα παρέλαβε.

Όπως διαπιστώθηκε οι άντρες με την ίδια μεθοδολογία την 2-5-2023 σε οικισμό της Ροδόπης εξαπάτησαν ακόμη μία γυναίκα, αποσπώντας της χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του άντρα βρέθηκαν οι λίρες και ένα μέρος του αφαιρεθέντος ποσού τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο άντρας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Συνελήφθη γυναίκα να κλέβει δίκυκλη μοτοσικλέτα

Αναζητείται ο συνεργός της Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024…