Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο καταδιώξεις διακινητών σε περιοχές της Ροδόπης

Δύο καταδιώξεις διακινητών σε περιοχές της Ροδόπης

0

Συνελήφθησαν δύο άτομα και κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς παράτυπων μεταναστών. Το ένα ήταν κλεμμένο

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 24 Μαΐου σε περιοχές της Ροδόπης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον έναν διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο άντρας, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε το ανωτέρω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 20-10-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί σε Επαρχιακή οδό της  Ροδόπης, οι ανωτέρω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι ως οδηγός ΙΧ μετέφερε παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε περίφραξη σπιτιού χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…