Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα πληρωμή του Market Pass

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα πληρωμή του Market Pass

0

Τι ισχύει για τις επόμενες πληρωμές

 

Τα καταστήματα που μπορούν να γίνουν οι αγορές με το Market Pass

 

Aντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επόμενη πληρωμή των δικαιούχων του Market Pass.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η επόμενη πληρωμή για το Market Pass αναμένεται να γίνει στους δικαιούχους αύριο, Τετάρτη 3 Μαΐου 2023. Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό. Όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα αναμένεται να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και την λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο.

Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν και οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου.

Οι επόμενες πληρωμές του Market Pass

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, για τους δικαιούχους της άυλης κάρτας οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,

στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα που μπορούν να γίνουν οι αγορές με το Market Pass

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να κάνουν τις αγορές τους οι καταναλωτές μέσα από την άυλη κάρτα του Market Pass είναι: παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων. Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ασθενές» το οικονομικό κλίμα στις επιχειρήσεις της Ξάνθης

Έλλειψη ρευστότητας, εργατικού δυναμικού και μειωμένη κατανάλωση Πολλές επιχειρήσεις κλείν…