Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αυτή την Παρασκευή ο 1ος διαγωνισμός του Κόμβου Καινοτομίας του ΔΠΘ

Αυτή την Παρασκευή ο 1ος διαγωνισμός του Κόμβου Καινοτομίας του ΔΠΘ

0

Θα πραγματοποιηθεί στο Elisso Xenia Hotel στις 10 το πρωί στο πλαίσιο του DUTH Innovation Week

Ο 1ος διαγωνισμός του Κόμβου Καινοτομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Μαΐου, στην πόλη της Ξάνθης  στο Elisso Xenia Hotel.

Το DUTH Innovation Challenge είναι ένας διαγωνισμός καινοτομίας καταγραφής και ανάδειξης επιχειρηματικών ιδεών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων επιχειρηματικών ιδεών και ερευνητικών ομάδων

Διοργανώνεται στο πλαίσιο του DUTH Innovation Week, του πρώτου τριημέρου εκδηλώσεων καινοτομίας, με Innovation Enabler τη Mantis Beyond Innovation, με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων επιχειρηματικών ιδεών και ερευνητικών ομάδων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, την ενδυνάμωση της κουλτούρας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο πανεπιστήμιο αλλά και τη διασύνδεση των παρευρισκόμενων με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

5λεπτες-pitching παρουσιάσεις

Κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού καλούνται οι φιναλίστ του διαγωνισμού (επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες  και spinoffs) σε 5λεπτες-pitching παρουσιάσεις να αναδείξουν την καινοτόμα ιδέα τους και να διεκδικήσουν μια σειρά από έπαθλα.

Εν συνεχεία, η αξιολόγησή τους θα πραγματοποιηθεί από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες, παρουσία μελών της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητών, εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων και πολιτών.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…