Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια: To «Αγία Βαρβάρα – Αρίων Ξάνθης» μέσα από τα μάτια της Προέδρου του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης, Νατάσας Μακρή

Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια: To «Αγία Βαρβάρα – Αρίων Ξάνθης» μέσα από τα μάτια της Προέδρου του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης, Νατάσας Μακρή

0

«Οι μικροί αθλητές, απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι με τα παιδιά της αντιπάλου κι εξελίχθηκε σε έναν ωραίο αγώνα με πάθος και μαχητικότητα και από τις δύο ομάδες», ανέφερε η ίδια

Στο πλαίσιο του Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια στη κατηγορία Παμπαίδων Β’ U13 η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Αγίας Βαρβάρας.

Η κ. Μακρή, Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης σημειώνει ότι «το Σάββατο, 22/4/2023, διεξήχθη στην Καβάλα, αγώνας του Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια, όπου το αναπτυξιακό τμήμα μας, γεννηθέντων το 2010-11, με προπονητή τον κ. Γιάννη Θερμό, έπαιξε με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας, με προπονητή τον κ. Λεωνίδα Μαγιάννη.

Οι μικροί αθλητές, απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι με τα παιδιά της αντιπάλου κι εξελίχθηκε σε έναν ωραίο αγώνα με πάθος και μαχητικότητα και από τις δύο ομάδες.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Γιάννη Θερμό, που μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους μικρούς αθλητές του!

Ευχαριστούμε τους παίχτες μας που η αγάπη τους για το άθλημα είναι διάχυτη σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, καθώς και τους γονείς τους που μας ακολουθούν σε όλους τους αγώνες, εντός κι εκτός έδρας!

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας για τη σημερινή αναμέτρηση, στους παίκτες και στον προπονητή της κ. Μαγιάννη και την ευχαριστούμε για την πολύ καλή φιλοξενία! Της ευχόμαστε να χαρούν τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Τουρνουά και καλή συνέχεια!».

Συμμετείχαν οι παίχτες που είναι γεννημένοι το 2010 -11:

Αβραμίδης Νίκος

Γώγος Θωμάς

Ελευθεριάδης Γιώργος

Λουκάς Χρήστος

Μίλκογλου Μάριος

Ξανθόπουλος Παναγιώτης

Παπαβασιλείου Πασχάλης

Παπαδόπουλος Βασίλης

Περρής Ανδρέας

Σαμαράς Κωνσταντίνος

Σίσκος Μάριος

Τζουμάκης Ηλίας

 

Προπονητής ο κ Γιάννης Θερμός

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …