Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνεχίζεται το σερί συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

Συνεχίζεται το σερί συλλήψεων διακινητών στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν δύο ΙΧ, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 30/03 σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί πλησίον του οικισμού Λαγυνών Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους δύο άντρες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ και να μεταφέρουν παράνομα τέσσερις παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον άλλο άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ, μετέφερε παράνομα τρεις παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε δέντρο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επισημαίνεται ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και επιπλέον όπως προέκυψε το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…