Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ορκίστηκαν οι νέοι οπλίτες της 2023Β ΕΣΣΟ στο Πετροχώρι Ξάνθης

Ορκίστηκαν οι νέοι οπλίτες της 2023Β ΕΣΣΟ στο Πετροχώρι Ξάνθης

0

Η τελετή έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής 31/03 στο Στρατόπεδο «Τριανταφυλλίδη»

Πρωινές ώρες της Παρασκευής 31/03 πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ στο Πετροχώρι Ξάνθης, η τελετή ορκωμοσίας των νέων οπλιτών της 2023Β ΕΣΣΟ.

Μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης δήμου Ξάνθης Παναγιώτης Αμβροσιάδης, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τους νέους Στρατιώτες μας, για τις οικογένειές τους και για τον Ελληνικό Στρατό. Αισθανόμαστε βαθιά περηφάνια γιατί μετά τη σημερινή ορκωμοσία υποδέχεστε στις τάξεις του μια νέα σειρά στρατευμένων νέων μας που όπως έχουμε δει στο βλέμμα και στο παράστημά τους, με αίσθημα ευθύνης και με αίσθημα προσφοράς προς την πατρίδα, αναλαμβάνουν από τη Δευτέρα υπηρεσία στις μάχιμες μονάδες του Ελληνικού Στρατού».

Από μαθητές, υπεύθυνοι άνδρες.

«Αυτό το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας είναι αυτό που επιτρέπει στο Κράτος , στους Θεσμούς να λειτουργούν αλλά και στην πολιτική ηγεσία να διεκδικεί το δίκαιο. Η υπηρεσία των νεοσύλλεκτων οπλιτών προς την πατρίδα είναι η καλύτερη αναφορά που μπορεί να υπάρξει στο βιογραφικό τους σημείωμα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…