Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μια Κυριακή γεμάτη μπάσκετ για τα παιδιά της Ακαδημίας του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

Μια Κυριακή γεμάτη μπάσκετ για τα παιδιά της Ακαδημίας του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ

0

Γράφει η Νατάσα Μακρή

Μια Κυριακή γεμάτη μπάσκετ πέρασαν τα παιδιά της Ακαδημίας, γεννηθέντων 2011-10-09, του ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησαν με δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στον Ναύαρχο Βότση, όπου φιλοξενήθηκαν και πέρασαν ένα όμορφο μπασκετικό πρωινό με ωραίες φάσεις. Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη καθώς οι μικροί αθλητές του προπονητή μας κ. Μιχάλη Σιδηροπουλου παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Άρη με τον Προμηθέα Πατρών για την 23η αγωνιστική της Basket League.

Μάλιστα στο Αλεξάνδρειο έδωσε το “παρών” ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ, κ. Νίκος Γκάλης. Οι μικροί παίχτες μαζί με όλους τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στο «Παλέ» για να δουν το 22ο λάβαρο να ανεβαίνει στην οροφή του σταδίου, ένιωσαν τεράστιο δέος κι ενθουσιασμό κι αποθέωσαν τον Νίκο Γκάλη.

Μαζί του μπήκε κι όλη η ομάδα που κατέκτησε το Super Cup του 1986, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και για 37 χρόνια δεν τους είχε αναγνωρίσει η ΕΟΚ.

Ευχαριστούμε τον Team Manager του Άρη, κ. Χρήστο Ταπούτο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την παρουσία των παιδιών της ομάδας στις κερκίδες του “Nick Galis Hall” και τον κ. Βασίλη Στοάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη διευθέτηση όλων των λεπτομερειών για να βρεθούν τα παιδιά στην αναμέτρηση της Α1.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Πεταλωτή, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ για τη βοήθεια ώστε να έχουμε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή και από έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, του Νίκου Γκάλη.

Τέλος, ευχαριστούμε, τον προπονητή μας κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλου, που διοργάνωσε και ήταν υπεύθυνος γι’ αυτήν την εκδρομή και το μέλος του ΔΣ κ. Άκη Παπαδόπουλο που συνόδεψε για να είναι ασφαλείς οι μικροί αθλητές μας!

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…