Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Αγκαλιάστηκε» το πασχαλινό bazaar του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροι»

«Αγκαλιάστηκε» το πασχαλινό bazaar του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροι»

0

Οι επισκέπτες βρέθηκαν στο Elisso την Κυριακή 2/4 και προμηθεύτηκαν τσουρέκια, λαμπάδες, γλυκά, λουλούδια, προϊόντα παραγωγών για καλό σκοπό!

Η Ταμίας του Συλλόγου, κα Μαίρη Σεμιτέλου στο «Ε»: «Το bazaar γίνεται κάθε χρόνο, δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για τους ασθενείς!»

Το καθιερωμένο πασχαλινό bazaar διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροι» την Κυριακή 2/4 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Elisso από 10.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. Δεν χωρά αμφιβολία πως η δράση «αγκαλιάστηκε» από τους πολίτες, οι οποίου κατέφθασαν στο σημείο από νωρίς το πρωί προκειμένου βέβαια να στηρίξουν κι εκείνοι με τον τρόπο τους τον αγώνα του Συλλόγου.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε τσουρέκια, λαμπάδες, γλυκά, λουλούδια, προϊόντα παραγωγών και να διαθέσουν μέρος των χρημάτων τους σε άπορες οικογένειες με καρκίνο, κάτι φυσικά που τους «γέμισε» ψυχικά!

«Το bazaar γίνεται κάθε χρόνο και συγκεκριμένα δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για τους ασθενείς. Δηλαδή, χρήματα που καλύπτουν το κόστος της βενζίνης για την μετακίνηση και συνάμα της διατροφής κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών. Όλα τα είδη που πωλούνται εδώ είναι προσφορά από εθελοντές, τα οποία βέβαια μας τα φέρνουν κυρίες που τα έχουν φτιάξει με τα χεράκια τους, πίτες, λαμπάδες, κεντήματα. Έχουμε διαθέσιμα πολλά είδη, λαμπάδες, καλαθάκια, μαντήλια, κουλουράκια, κέικ, τσουρέκια, ζωγραφιστά αυγά στο χέρι, λουλούδια», σημείωσε συμπληρωματικά στο «Ε» η Ταμίας του Συλλόγου, κα Μαίρη Σεμιτέλου.

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…