Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Τροποποιήσεις στο περιφερειακό αφιέρωμα μνήμης σε Ξάνθη και Καβάλα

Τροποποιήσεις στο περιφερειακό αφιέρωμα μνήμης σε Ξάνθη και Καβάλα

0

Δεν θα πραγματοποιηθούν και σήμερα οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα Δράσεις Ιστορίας Μνήμης Πολιτισμού ενημέρωσε ότι συμμετέχοντας στο συλλογικό πένθος που βιώνει η χώρα μας, καθώς και στο τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε η κυβέρνηση, αναβάλλει τις εκδηλώσεις του περιφερειακού αφιερώματος μνήμης μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κανονικά για αύριο και τις επόμενες ημέρες.

Αντιστοίχως, οι εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών αναβλήθηκαν και στο δήμο Καβάλας, ενώ από σήμερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Η προβολή του ντοκιμαντέρ “Οι Εβραϊκές κοινότητες της ΑΜΘ”, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου, θα γίνει την επόμενη μέρα (4/3).

-Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου 4 Μαρτίου (υπογραφή του καταστατικού για τη δημιουργία Δικτύου Πόλεων κατά του Αντισημιτισμού και της Διασποράς φυλετικού μίσους) και της Κυριακής 5 Μαρτίου 2023 (μνημόσυνο – πορεία μνήμης – ομιλίες στο μνημείο του Ολοκαυτώματος), θα πραγματοποιηθούν κανονικά και σύμφωνα με όσα αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας.

-Οι Εκθέσεις φωτογραφίας, που εγκαινιάστηκαν το απόγευμα Τρίτης (28/2), στο Ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης, θα λειτουργήσουν από το Σάββατο 4 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» του Γιάννης Στρούμπα στην Κομοτηνή

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής Η Δημοτική Βιβλι…