Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Καβάλα

Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Καβάλα

0

Μία δράση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αγκαλιά Αλληλεγγύης»

Τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Καβάλα Μία δράση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αγκαλιά  Αλληλεγγύης».

Ο Σύλλογος Α.Μ.Σ. ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και την ειδική σύμβουλο του Δήμου σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, διοργανώνουν το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς αποφάσισε να γίνει και αυτός μέρος της πρωτοβουλίας «Αγκαλιά Αλληλεγγύης» που έχει καθιερώσει ο Δήμος Καβάλας.

Συνοδοιπόροι σε αυτή τη σκέψη υπήρξαν οι γειτονικές ομάδες, Γ.Σ. Κεραυνός Κρηνίδων και Γ.Π.Σ. Δόξα Αμυγδαλεώνα, οι οποίες δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση μας. Την τετράδα συμπληρώνει η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 6:00μ.μ., στις εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου του 6ου Λυκείου Καβάλας.

«Ο αθλητισμός περνάει μέσα από την καρδιά, και η καρδιά μας χτυπάει για να προσφέρει. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τη δράση της Αγκαλιάς Αλληλεγγύης για το Πάσχα, και τα παιδιά μας που έχουν πραγματική ανάγκη», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…