Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το Canteen Festival θα ταξιδέψει στην Ορεστιάδα

Το Canteen Festival θα ταξιδέψει στην Ορεστιάδα

0

Από 27 Απριλίου έως-1 Μαΐου υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου και τις συνεργασίες του Δήμου Ορεστιάδος και του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδος

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ στην Ορεστιάδα και ειδικότερα στην μπροστινή πλευρά του σιδηροδρομικού σταθμού Ορεστιάδος έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες γεύσεων, μαγειρικές επιδείξεις αλλά και μουσική και χορευτικά δρώμενα και όλα αυτά με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 27 Απριλίου έως-1 Μαΐου υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου και τις συνεργασίες του Δήμου Ορεστιάδος και του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδος.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη και όχι μόνο. Ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει μουσικά και χορευτικά δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους όχι μόνο της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, καθώς και συμμετοχές από σχολές χορού και τοπικά μουσικά σχήματα.

Ειδικότερα, στο χώρο του φεστιβάλ θα στηθούν κάθε λογής καντίνες με διαφορετικά είδη φαγητού, γλυκού, ποτού καθώς και αρκετές δράσεις για παιδιά και επιδείξεις μαγειρικής παραδοσιακής κουζίνας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία

Το μήνυμα της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με ομιλητή τον δικαστή του ΕΔΑΔ Ιω…