Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Τα Μωρά στη Φωτιά ζωντανά στο Nostos Live

Τα Μωρά στη Φωτιά ζωντανά στο Nostos Live

0

Το Σάββατο 25 Μαρτίου μετά από 3 χρόνια στην Ξάνθη

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν μετά από 3 χρόνια στην Ξάνθη και στο Nostos Live το Σάββατο 25 Μαρτίου για να μας χαρίσουν για ακόμα μια φορά μοναδικές στιγμές γεμάτες συναίσθημα και αδρεναλίνη για να ενώσουμε τις φωνές μας με τους στίχους του Στέλιου Σαλβαδόρ.

Ένα απ΄ τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα που έρχονται από τα ΄80ς τα Μωρά στη Φωτιά εδώ και 30 περίπου χρόνια παραμένουν πιστοί στον αυθεντικό ροκ ήχο, με τη δική τους ταυτότητα που συνδέει το funk με το punk, τη jazz με το rock n΄roll και όλα αυτά με τον ιδιαίτερο, κοινωνικό, ελληνικό στίχο.

Ιδιαίτερη αίσθηση επίσης προκάλεσε η ήδη από το 1988 μελοποίηση από το Στέλιο Σαλβαδόρ μεγάλων Ελλήνων ποιητών όπως του Ο. Ελύτη, Γ. Σεφέρη ,και του Κ. Καρυωτάκη, αποδεικνύοντας ότι ο ποιητικός λόγος και ο ροκ ήχος μπορούν να συνυπάρξουν δημιουργικά. Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος Στέλιος Παπαϊωάννου-Σαλβαδόρ, εισήγαγε ένα νέο τρόπο γραφής τόσο στιχουργικά, συνθετικά, όσο και ερμηνευτικά με το ριζοσπαστικό και καινοτόμο θεατρικό στυλ του, ανοίγοντας κάθε φορά νέους ορίζοντες στο εγχώριο μουσικό τοπίο.

Οι ζωντανές τους εμφανίσεις αποτελούν πάντα ένα εκρηκτικό και δυναμικό μείγμα από μουσική γεμάτη φαντασία, στίχους εμπνευσμένους από τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μας, και σκηνική παρουσία γεμάτη ένταση και αμεσότητα

Πληροφορίες:

Σάββατο 25 Μαρτίου

Πόρτες: 9:30μ.μ.| Είσοδος: 10€ | Προπώληση: Nostos Bar – Studio Italos

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…