Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι Θεσσαλονικείς Chipper στο Nostos Live Stage

Οι Θεσσαλονικείς Chipper στο Nostos Live Stage

0

Μαζί τους οι The Answer? Από την Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 1 Απριλίου στις 10:00μ.μ., οι Chipper θα εμφανιστούν ζωντάνα στο Nostos Live στη Ξάνθη μαζί με τους The Answer? για μία βραδιά γεμάτη rock’n’roll.

Chipper
Οι Chipper είναι ένα αγγλόφωνο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Σχηματίστηκαν το 2017. Αποτελούνται από τους: Νίκο Αντωνιάδη (φωνή, κιθάρα), Νίκο Καραμανίδη (φωνή, κιθάρα), Αστέριο Παπαστεργίου (μπάσο) και Ηλία Μαλιώρα (ντραμς). Οι βασικές τους επιρροές κινούνται μεταξύ hard rock, stoner και rock n’ roll. Έχοντας εμφανιστεί στα βασικά venues της γενέτειράς τους, αρκετά από αυτά στο πλευρό γνωστών rock και punk συγκροτημάτων, κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2020 το ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο Self Patrón μέσω της Made Of Stone Recordings. Τον Οκτώβριο του 2022 κυκλοφόρησε το single “Remedy Light” και τον Φλεβάρη του 2023 τo single “Oldschool Rocket Army”

The Answer?
Έχοντας συμπληρωθεί το πέρασμα του χρόνου από την κυκλοφορία του τελευταίου στούντιο άλμπουμ τους “…And It’s Already Tomorrow” και ανοίγοντας τα προηγούμενα χρόνια συναυλίες μεγάλων συγκροτημάτων όπως Battleme (USA) Λευκή Συμφωνία, Bad Movies, Vodka Juniors, Χατ Τρικ ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε ζωντανά μετά και την φετινή κυκλοφορία του καινούργιου λάιβ άλμπουμ τους “Drunken Alive, Dreamy Death – Live at WE”. Εξισορροπώντας μια πανκ ροκ κληρονομιά με μια αληθινή ροκ εν ρολ συμπεριφορά, η μπάντα από την Αλεξανδρούπολη είναι περισσότερο από ποτέ έτοιμοι να δοκιμάσουν τη φήμη τους καθότι ολοένα και περισσότερο εστιάζουν στην αποτελεσματική σύνθεση τραγουδιών και την έντονη ερμηνεία.

Πληροφορίες:

Nostos Live

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00μ.μ.

ώρα έναρξης 10:00μ.μ.

τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…