Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι Ξανθιώτες «αγκάλιασαν» την συναυλία αλληλεγγύης για τον 9χρονο Μαχήρ

Οι Ξανθιώτες «αγκάλιασαν» την συναυλία αλληλεγγύης για τον 9χρονο Μαχήρ

0

Οι «Βάτραχοι» και οι Underhill West επιμελήθηκαν αφιλοκερδώς τη διοργάνωση το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης-Ικανοποιητικό το ποσό της «στήριξης»

Το μήνυμα των συνδιοργανωτών: «Ευχόμαστε μόνο θετική εξέλιξη για τον μικρό Μαχήρ, ο οποίος μας διδάσκει μεγαλείο ψυχής και δύναμη!»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι και η μουσική μπάντα Underhill West ένωσαν τις δυνάμεις τους και στήριξαν τον αγώνα που δίνει αυτές τις μέρες ο 9χρονος Μαχήρ, ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου. Εργάστηκαν αφιλοκερδώς για τη διοργάνωση και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε αν λάβει κανείς υπόψη του την σημαντική ανταπόκριση του κόσμου. Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν στην είσοδο του Δημοτικού Αμφιθέατρου Ξάνθης τοποθετήθηκε κουμπαράς εντός του οποίου οι συμπολίτες μας πρόσφεραν ένα μέρος από τον οβολό τους για τον μικρό Μαχήρ, μια εικόνα που ήταν συγκινητική…

Π.Σ. Βάτραχοι: Μοναδικός σκοπός μας να δώσουμε «μια ανάσα» στην οικογένεια

«Καταρχάς το σημαντικό θα ήταν να σταματήσουν τέτοιες κινήσεις με την έννοια να μην χρειάζεται κανείς βοήθεια από εδώ και στο εξής. Η βραδιά γενικά ήταν όμορφη, συγκινητική, υπήρχε ένα όμορφο κλίμα από τους Underhill West. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Σίγουρα βέβαια θα μπορούσε να έρθει κι άλλος κόσμος, αλλά παρατηρήσαμε πως ερχόντουσαν αρκετοί συμπολίτες μας, άφηναν χρήματα στον κουμπαρά και έφευγαν, αυτό κυρίως στις κάπως πιο μεγάλες ηλικίες. Από εκεί και πέρα μαζεύτηκε ένα ικανοποιητικό ποσό. Το συγκινητικό της υπόθεσης ήταν ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο θείος του Μαχήρ, ο οποίος μας μετέφερε κάποια πράγματα, μιας και είχε έρθει πριν λίγη ώρα από Θεσσαλονίκη. Επίσης, στη διάρκεια της βραδιάς πήρε τηλέφωνο η μητέρα του παιδιού για να ευχαριστήσει αναφορικά με όλη την προσπάθεια. Στην ουσία μπορούμε να μιλάμε για μία εκδήλωση που είχε ένα και μόνο σκοπό, δηλαδή να βοηθήσουμε την οικογένεια, να ‘’δώσουμε μία ανάσα’’ σε αυτούς τους ανθρώπους. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν ευχαριστούμε τους Underhill West που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας. Επίσης, ευχαριστούμε την Εταιρία Ήχου Laser, τον Κωστή Βλάχο, αφού πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, όπως και το φωτογραφείο Photo Flash, τον Γιάννη Φανίδη. Όλοι εργάστηκαν από κοινού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!», ανέφερε εκ μέρους των βατράχων ο Μιχάλης Τσέπελης.

Underhill West: Ευχαριστούμε που μας ανέθεσαν να συμβάλουμε σε αυτή την πρωτοβουλία

«Υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στους κουμπαράδες που είχαν απλωθεί σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης, αλλά και την ώρα του event. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν με τον οβολό τους και έδωσαν το παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Συγχαρητήρια και στους Βατράχους για την πρωτοβουλία και γενικά για την όλη διοργάνωση, μιας και ήταν μία εξαιρετική κίνηση. Τους ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτηκαν να διεκπεραιώσουμε εμείς τη συναυλία αυτή. Ευχαριστούμε και την Εταιρεία Laser για όλη την ηχητική και φωτιστική κάλυψη που επιμελήθηκε», σημείωσε ο Τάσος Αβραμίδης από την πλευρά του συγκροτήματος.

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …